fbpx

Politika zasebnosti

PRAVNO OBVESTILO

To pravno obvestilo velja za  spletno stran na naslovu https://www.revija-internet.si/. Vsebina na spletni strani je last podjetja Info-net, agencija za spletne rešitve, grafično oblikovanje, marketing in ostale storitve, d.o.o.

 

Nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami (besedila, fotografije, avdio-video posnetki, aplikacije) je Info-net.d.o.o objavljenimi na spletnih mestih, zato je vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, predelovanje in/ali razširjanje vsebine vsebine v komercialne namene brez pisnega dovoljenja podjetja Info-net.si prepovedano.

OMEJENA ODGOVORNOST

Info-net, d.o.o. lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

OMEJENA PRAVICA UPORABE VSEBIN

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu https://www.revija-internet.si/za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija spletnih vsebin na tej spletni strain ali njihovega dela ni dovoljena.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Info-net, d.o.o.  zagotavlja, da v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) in zakonom GDPR – Splošna uredba o varstvu podatkov (SUVP),  varuje osebne podatke obiskovalcev tega spletnega mesta.

Podjetje zbira osebne podatke, ki jih uporabnik posreduje prostovoljno in potrdi izjavo, s katero dovoljuje zbiranje, hranjenje in obdelavo osebnih podatkov v skladu z zakonom.Info-net, d.o.o. se obvezuje, da bo zbrane podatke hranil in uporabljal samo toliko časa, kot bo potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Podjetje osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredovalo nobeni drugi (fizični ali pravni) osebi.

Podjetje bo z vsemi podatki zbranimi na straneh https://www.revija-internet.si/razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Uporabljamo naslednje tehnične piškotke.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services