fbpx
Izdelava spletnih strani

CMS sistem za izdelavo in urejanje spletne strani

Sistem za urejanje vsebine nam omogoča, da vstavljamo strani dinamično, hkrati pa jih lahko urejamo, brišemo, spreminjamo… brez znanja spletnega programiranja. Če želimo vstaviti novo stran, enostavno vpišemo naslov nove strani, dodamo vsebino in že smo končali. Sistem za urejanje vsebine bo sam kreiral novo postavko v menuju in dodal novo podstran. Vse kar potrebujemo je računalnik in povezava na internet. Vpišemo naslov administracije strani in že lahko upravljamo z našo stranjo. Urejanje vsebine je podobno delu v urejevalniku besedil Word.

Funkcionalnost Sistema za urejanje vsebine pa je še veliko širša. Z nekaj kliki lahko objavimo novico na spletni strani, vstavimo sliko v galerijo slik, uredimo akcijsko ponudbo ali spremenimo cenik…
Poleg tega nam Sistem za urejanje vsebine ponuja številne module, ki jih kot urednik strani ne boste rabili spreminjati, za uporabnike pa so zelo pomembni. Npr. iskalnik na spletni strani, kontaktni obrazci, obrazci za izračun, prikaz tagov, kreiranje in prikaz povezav med stranmi….

avtorJerneja Lobnik Ornik
Odgovorna urednica
Jerneja je strokovnjakinja na področju digitalnega marketinga, oblikovalka spletnih strani, grafična oblikovalka, predavateljica in avtorica spletnih vsebin. Vizionarka, načrtovalka in graditeljica novih, boljših spletnih izkušenj. Ima več kot 10 let izkušenj z izdelavo spletnih mest, mediji, grafičnim oblikovanjem in digitalnim marketingom. Je projektno usmerjena oseba, vedno teži k izboljšanju obstoječega stanja in dosegu cilja. Izdelala je že ogromno avtorskih projektov, med drugim tudi tiskane revije in spletne portale. Je zelo intuitivna in optimistična, v ljudeh pa vedno iščem njihov potencial. Verjame v zmago s povezovanjem in širjenjem znanja ter izkušenj.

Dodaj odgovor