fbpx
FacebookGradnja blagovne znamke

Kako naj se osebni trener predstavi na internetu?

Še zmeraj je veliko osebnih trenerjev, ki ne razumejo poslovne plati našega dela in se ulovijo v začarani krog, ki jih prisili prenehati. Z željo pomagati dobrim osebnim trenerjem po svetu, da postanejo poslovno uspešni, smo skupaj s poslovnimi partnerji in strokovnjaki z različnih področij pripravili vrsto zanimivih seminarjev in vsebin, do katerih je mogoče dostopati na našem izobraževalnem portalu za osebne trenerje ACA (Advanced Coaching
Academy).

Pred nekaj leti sem v poštni nabiralnik prejel letak osebnega trenerja, ki se je tako poskušal predstaviti svoji ciljni publiki. Že takrat, leta 2013, ko je sicer Facebook bil že dodobra razvit, vendar ne tako, kot je danes, sem se zamislil nad podobo letaka. Oblikovan je bil tako, kot si ga je predstavljal tisti trener, in ne tako, kot bi si ga želela videti večina ljudi, ki bi se na podlagi tega bolj verjetno odločili za njegovo storitev. Ta fenomen opažam še danes, le veliko bolj pogosto, saj se ves čas pojavlja na vseh možnih internetnih prodajnih kanalih.

Ena največjih napak pri promociji svojih storitev, predvsem v naši dejavnosti, je zagotovo ta, da izhajamo
iz samega sebe. Več o tem bom napisal v nadaljevanju…

Celoten članek si lahko preberete v drugi številki revije INTERNET.

avtorAleš Potrč
Direktor FIT Tovarne
Aleš Potrč je vodja FIT Tovarne v Mariboru, ki je prvi fitnes zaprtega tipa v Sloveniji, ki se je specializiral na osebno trenerstvo. Kot trener je dejaven že od svojega 17. leta in je skozi svojo 18 letno kariero, ki je segala od borilnih športov na začetku in se je ustalila na področju fitnesa, delal z ogromno različnimi strankami, svoje izkušn je in znanje pa nabiral z nenehnim izobraževanjem pri najbolj priznanih strokovnjakih na svetu. Med njegove osebne prijatelje spada kar nekaj odmevnih imen fitnes industrije, tudi znanstveniki, ki jih je kot predavatelje pripeljal v Slovenijo. V letu 2018 pa je kot direktor evropskih operacij prevzel razvoj in vodenje portala za izobraževanje osebnih trenerjev ACA – Advanced Coaching Academy (www.advancedcoachingacademy.si) za Slovenijo, Avstrijo in Nemčijo. Skupaj s prijateljem in mentorjem Philom Learneyem (ACA v Londonu) razvijata portal v smeri večje strokovne usposobljenosti in poslovne uspešnosti trenerjev po svetu.