fbpx
Zaslužek preko interneta

Ne razbijajte šparovčka za Facebook oglase!

facebook oglasevanje

Kako oglaševati na Facebooku, ne da bi za to zapravili goro denarja? Enostavno. Biti morate pametnejši in izvirnejši od drugih. Naslov članka je precej obetajoč, kajne? Brez skrbi, ne gre za vabo. Facebook oglaševanje je res lahko zares ugodno. Še posebno, če ga primerjamo s klasičnimi oblikami oglaševanja. Trenutno najbolj vroč marketingar Gary Vaynerchuk je nekoč dejal:

»Nihče več ne gleda jumbo plakatov. Ljudje še na cesto ne gledajo več.«

Težko mu je oporekati. Ljudje še med vožnjo visijo na Facebooku. Ne mislim vas. Vi ste zagotovo zelo vzoren voznik.

Če še vedno oklevate z oglaševanjem preko Facebooka, mi dovolite, da vas v naslednjih vrsticah poskušam prepričati nasprotno. Puščate namreč denar na mizi. V to sem popolnoma prepričan.

Zakaj bi sploh oglaševali preko Facebooka, se morda sprašujete. Ker dobro vem, da želite povečati prepoznavnost vaših izdelkov ter storitev ali vas samih, privabiti več ljudi na vašo spletno stran, pridobiti nove potencialne stranke in zaslužiti več. In to za najmanjši možni vložek. Drži?

V prvih letih tega tisočletja je neverjetno veliko število podjetij, ki so pozneje imela na milijone in milijone dobička, svoj posel v celoti zgradilo s pomočjo Googlove oglaševalske platforme AdWords.

Kako jim je to uspelo?

Več o tem vam je Nejc zaupal v prvi številki revije INTERNET.

avtorNejc Krumpačnik
Družbena omrežja
Nejc je glavni urednik in ustanovitelj medijskega portala Motiviran.si. Kot magister medijskih komunikacij, ljubezen do medijskega ustvarjanja, združuje z znanji s področij komunikacije, prodaje in marketinga. Ko gre za rast vašega posla, vam s pomočjo spleta pomaga do večje prepoznavnosti in novih strank. Ko gre za vašo osebnostno rast, ki je nujno potrebna za uspeh v zasebnem in poslovnem življenju, vam predaja koristna orodja in znanja, s katerimi boste aktivirali vaš potencial. Prepričan je namreč, da nobene sanje niso dovolj velike, da si jih ne bi mogli drznili sanjati.